Profil

Læs om vores produkter og andet nyttig info.

Læs mere om Denmax

DENMAX Reklamegaver har været i reklamegavebranchen i mere end 25 år og vi arbejder udelukkende ud fra devisen: Ingen nye kunder før de ”gamle” er fuldt ud tilfredse med deres servicering/opfølgning samt korrekte leveringer. Gennem 25 år har vi oparbejdet et professionelt samarbejde med et globalt netværk af producenter som er specialister indenfor deres felt, lige fra de dyrere gaver, mellemvaren samt massevarer såsom store partier af strøartikler.

Dansk Design

DENMAX forhandler naturligvis også nogle af de mest anerkendte danske designvarer som f.eks.: Rosendahl, Jacob Jensen, , Holmegård, Juna Design, etc…

Hos os får du altid en professionel behandling med personlig engagement samt know-how omkring tryk, lasergravering, brodering, transfer o.s.v.

Vi slipper ikke en opgave før vore kunder er helt tilfredse med den endelige levering, for som vi siger: “Reklamegaver er en tillidssag”.

Showroom

Vi har et af Danmarks mest velassorterede showrooms, som vore kunder kan benytte efter nærmere aftale – her kan vi vise både traditionelle produkter som T-Shirts, kuglepenne, tasker og paraplyer eller mere specielle produkter som er udviklet af os i samarbejde med vore producenter Verden over.

Specialproduktioner

DENMAX producerer produkter som er skræddersyet til vore kunder

som f.eks.: Tasker (rygsække, sportstasker, toilettasker, bæltetasker), paraplyer, kasketter og muleposer – disse produkter skal opleves og er præsenteret i vort showroom eller kan præsenteres ved et besøg hos vore kunder.

Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten når det gælder varen eller logopåsætningen, d.v.s. hvis en kunde skulle ønske noget som ikke giver den optimale løsning, vil vi altid rådgive og informere om bedre løsninger, som måske oven i købet er billigere for kunden.

Kunder

Vi lever af vore kunder, derfor er det vigtigt med gensidig loyalitet – den får vi kun ved personlig, professionel og oprigtig behandling af Jer.

Vi står til Jeres fulde rådighed​